cursussen en trainingen

In al onze cursussen en trainingen hanteren wij een groepsgrootte van maximaal 6 combi's (handler met hond). Zo kunnen wij u garanderen dat u de aandacht en begeleiding krijgt die u van ons mag verwachten. Om de rust in de groep te bewaren kan een gemiste les niet ingehaald worden in een andere groep. Wel bieden wij u aan, dat indien u een les mist, u gratis mee mag lopen tijdens een sociale wandeling.

Onze eerste cursussen hebben wij de puppy-opvoedcursus en de vervolg-opvoedcursus genoemd. Tijdens deze cursussen gaan wij u leren hoe u uw opgroeiende hond zo goed mogelijk kunt begeleiden in zijn ontwikkeling en hoe u ervoor kunt zorgen dat hij geestelijk en sociaal zo goed en plezierig mogelijk  functioneert in de maatschappij.

Zodra dit bereikt is dan gaan we verder met trainen. Trainen is het (intensief) oefenen van vaardigheden die nodig zijn voor een bepaalde training of sport. Wij bieden op dit moment de basistraining gehoorzaamheidvervolgtraining gehoorzaamheidkind - hond training en freestylen aan.

Als laatste bieden wij de optie om mee te doen met de sociale wandelingen.

Meer informatie en/of een inschrijfformulier over bovenstaande cursussen, trainingen en wandeling vindt u onder de betreffende tabjes. Heeft u nog andere vragen, neem even contact met ons op.