kind-hond training

Waar kinderen zijn, zijn honden en waar honden zijn, zijn kinderen. Kinderen en honden trekken elkaar aan. Niets is zo leuk om een kind bezig te zien met zijn of haar hondje, mits dit op een voor kind en hond, veilige en eerlijke manier gebeurt.

De kind / hond training bestaat uit series van telkens 5 lessen.

Tijdens deze lessen vertellen wij uw kind hoe hij zijn hond allerlei kunstjes kan leren, we vertellen wat zijn hond wel en niet leuk vindt en hoe de hond dat laat zien.

De interactie met een hond kan ervoor zorgen dat een onzeker kind zich trots en zelfverzekerd gaat voelen. Voor veel kinderen biedt de huishond het luisterend oor, een hond oordeelt niet en is er altijd voor je. Het is erg mooi om die relatie nog iets extra te verdiepen.

Er wordt les gegeven in kleine groepen van maximaal 4 teams (kind / hond),. Minimaal 1 ouder / verzorger per kind dient aanwezig te zijn tijdens de les.

Na 5 lessen mogen jullie vanzelfsprekend nogmaals inschrijven voor deze training. We houden rekening met het niveau van het kind en de hond en zullen er zorg voor dragen dat hoe vaak er ook deelgenomen wordt, de uitdaging, afwisseling en lol gegarandeerd blijft.

Deze training is voor kinderen in de leeftijd tussen 10 en 15 jaar. De hond dient naar het inzicht van de ouders hanteerbaar te zijn voor het kind.

Bij vragen, neem even contact op.


lesrooster en tarieven

inschrijfformulier