Cursussen en trainingen  


Zodra u een pup in huis krijgt is het natuurlijk de bedoeling dat deze uitgroeit tot een goed opgevoede hond. Een goed opgevoede hond is sociaal naar mens en dier, geestelijk stabiel en gehoorzaam zowel binnen als buiten het gezin. Als deze basis gelegd is en er sprake is van een goede relatie tussen eigenaar en hond dan kunnen we beginnen met trainen.

Op al onze cursussen en trainingen hanteren wij een groepsgrootte van maximaal 6 combi's ( baas met hond). Zo kunnen wij u garanderen dat u de aandacht krijgt die u van ons mag verwachten.

Onze eerste cursus hebben wij de "puppy opvoedcursus" genoemd. Tijdens deze cursus gaan wij u leren hoe u uw opgroeiende hond zo goed mogelijk kunt begeleiden in zijn ontwikkeling en ervoor kunt zorgen dat hij geestelijk en sociaal zo goed en plezierig mogelijk kan functioneren in de maatschappij.

Zodra deze basis gelegd is gaan we verder met trainen. Trainen is het (intensief) oefenen van vaardigheden die nodig zijn voor een bepaalde training of sport. Wij bieden op dit moment, gehoorzaamheidstraining basis, gehoorzaamheidstraining gevorderd, behendigheid, hoopers, treibball, balans en coördinatie, zoekwerk de cocktailcursus en steppen aan.

 

Meer informatie en / of een inschrijfformulier over bovenstaande cursussen en trainingen vindt u onder de betreffende tabjes. Voor vragen kunt u gebruik maken van het "contactformulier"

E-mailen
Bellen
Map
Info