puppy-opvoedcursus


De puppy-opvoedcursus bestaat uit 10 lessen.

Wat leren we jullie tijdens deze cursus:

Een van de eerste lessen is een theorieles, hierin wordt onder anderen verteld op welke manier je hond leert en de basisbeginselen om de lichaamstaal van je hond te lezen worden je bijgebracht. Deze theorieles wordt in overleg ingepland en is zonder hond omdat je je dan volledig kunt concentreren op hetgeen wat verteld wordt. Ook gaan we het specifiek hebben over de problemen die je tegen kunt komen zodra je pup in de volgende fase (de juveniele fase) van zijn leven komt. Om een goede band met je hond te krijgen is het erg belangrijk dat je deze periode met veel geduld, consequent leiderschap en een flinke dosis humor door komt, vanzelfsprekend begeleiden wij jullie hierin. Op deze manier krijg je behoorlijk wat basiskennis die je meteen toe kunt passen tijdens de cursus maar vooral thuis.

De 9 praktijklessen gaan we afwisselend op het veld maar ook op verschillende spannende locaties doen. We gaan je leren hoe je de aandacht van je pup krijgt en vast kunt houden, hoe je je pup kunt motiveren zodat hij open staat om iets te leren. We leren je op welke manier je het vertrouwen van je pup wint zodat de basis gelegd wordt voor een mooie eerlijke relatie.

Op de puppy-opvoedcursus zijn jullie welkom zodra de pup de vaccinaties heeft gehad die voor zijn leeftijd verplicht zijn. Het vaccinatieboekje wordt gecheckt tijdens de theorieavond of bij de eerste praktijkles.

Zodra jullie deze cursus afgerond hebben mogen jullie verder naar de Basistraining- gehoorzaamheid.


lesrooster en tarieven

inschrijfformulier


E-mailen
Bellen
Map
Info