Summerschool

 


Wil je graag lekker bezig zijn met je hond tijdens de zomermaanden / herfstmaanden en sta je open voor een verrassend programma? Meld je dan zeker aan voor de Summerschool! Hondenschool Anydog en Hondenschool Dogether slaan de handen ineen om de band tussen jou en je hond verder te verdiepen door middel van diverse spellen en activiteiten. Ken je bijvoorbeeld doga al? Of heb je wel eens ganzenbord gespeeld met je hond? Het komt allemaal aan de orde tijdens onze Summerschool die start op 19 september start en 5 lessen bevat.
Voor deze cursus is het nodig dat je hond los van de lijn kan en dat hij het beloningswoord beheerst.


Nodig voor de lessen:
- Beloningswoord
- Bij voorkeur tuigje
- Veel kleine beloningen

 

Bij sommige lessen dienen cursisten iets extra’s mee te nemen, bijv. een matje bij doga. Dit wordt van tevoren aangekondigd in de Whatsappgroep.

Programma:


 

 Het bloempottenspel: diverse oefeningen met bloempotten zoals een parcours, een koekje verstoppen en laten zoeken, op de bloempot gaan staan, vooruitstuurpaaltje, kop op pot, enz.


 Omdenk-rally: 3 parcourtjes waarbij zowel eigenaar als hond fysiek en mentaal worden uitgedaagd. Denk aan eigenaar en hond tijgeren van pion naar pion, hinkelen waarbij hond moet volgen, een indianendans om hond heen, over hoogtesprong (of er onder door) met hond.* Cursisten dienen makkelijke kleding te dragen.


 Doga: dog-yoga

* Cursisten dienen een matje of badhanddoek mee te nemen om op te liggen en makkelijke kleding te dragen.

 

Ganzenbord: 2 borden = 3 cursisten per spel. Elke plek op het bord bevat een kleur en per kleur zijn er diverse opdrachten uit te voeren. Opdrachten worden om beurten uitgevoerd.


Doggy-dance: de beginselen.


 

E-mailen
Bellen
Map
Info