vervolgtraining gehoorzaamheid


Nadat uw hond klaar is met de basistraining gehoorzaamheid of indien uw hond op een andere hondenschool al een begin heeft gemaakt met de "klassieke gehoorzaamheidsoefeningen", dan kunt u verder gaan met de vervolgtraining gehoorzaamheid.

Tijdens deze training gaan we de "puntjes op de i" zetten wat betreft de klassieke gehoorzaamheidsoefeningen. Wat leren we jullie tijdens deze training:

1 Volgen met aandacht

2 Kom voor / voet oefening

3 Zit / blijf en lig / blijf

4 Apport over de sprong

5 Hond / hond oefeningen

6 targettraining

7 starttrainingen voor de fanatiekelingen hebben we een aantal bonusoefeningen. 

We gaan deze oefeningen telkens op een iets andere manier doen zodat het voor de hond (en baas) niet saai wordt en de hond geprikkeld wordt en gemotiveerd blijft waardoor het resultaat uiteindelijk voor zich zal spreken.

Indien je thuis ook goed oefenen en jullie beheersen de oefeningen aan het eind van de cursus dan ontvangen jullie een diploma. Indien jullie niet alle oefeningen beheersen dan ontvangen jullie een certificaat van deelname. In overleg mag je de training nogmaals volgen of verder gaan in een van de sportgroepen.

 

 

 

Zowel voor deze training als de basistraining gehoorzaamheid kun je je vaker inschrijven, niet elke hond, niet elke baas en zeker niet elke combinatie leert even snel en is even snel op elkaar ingespeeld. Dit heeft alles te maken met de ras eigenschappen, leeftijd en gezondheid van de hond en de ervaring en kennis van de baas. Wij houden de oefeningen dusdanig gevarieerd dat het geen bezwaar is om een gehoorzaamheidstraining te herhalen.lesrooster en tarieven

inschrijfformulier

E-mailen
Bellen
Map
Info