Cursussen en Workshops

Zodra je een pup in huis krijgt is het natuurlijk de bedoeling dat deze uitgroeit tot een goed opgevoede hond die mentaal goed in zijn vel zit. Die sociaal is naar mens en dier en gehoorzaam is zowel in, als buiten jouw huis. 

Wij kunnen je hiermee helpen!

In al onze groepen zitten maximaal 6 teams (baasje en hond). Zo kunnen wij je garanderen dat jij en jouw hond voldoende aandacht krijgen.

De eerste 3 cursussen (puppy-opvoedcursus, de basis-gehoorzaamheid en de vervolg-gehoorzaamheid) adviseren wij aan elke hondeneigenaar. Dit is een mooie reeks van lessen waarin we jou als baasje voldoende begeleiden om van jouw hond een leuke gezinshond te maken.

Maar, ben jij na deze reeks van 3 cursussen dusdanig gemotiveerd geraakt en van “mens met hond” veranderd in een “hondenmens”? Dan kun je op onze hondenschool jaren vooruit met het gevarieerd aanbod aan cursussen en workshops dat wij aanbieden. 

Meer informatie over de cursussen vind je hieronder. Via het lesrooster kom je vanzelf bij ons inschrijfformulier. Soms komt het voor dat we een bepaalde cursus tijdelijk niet geven, dit hangt af van de beschikbaarheid van onze instructeurs.

Wil je voor een cursus op de wachtlijst komen te staan of heb je vragen? Stuur dan even een berichtje via ons contactformulier.

Puppy-opvoedcursus

Voor pupjes vanaf 8 weken tot 18 weken.

Powerwalken & Bootcamp

Voor honden met baasjes die graag samen iets aan hun conditie willen doen in een gezellige groep.

Parcoursen

Voor honden en baasjes die een vervolgtraining hebben afgerond en graag op een creatieve manier allerlei oefeningen willen doen in een parcours.

Rally-Obedience

Voor honden en baasjes die een vervolgtraining hebben afgerond en geen genoeg kunnen krijgen van gehoorzaamheidsoefeningen.

Basis-gehoorzaamheid

Voor pubers vanaf 18 weken en voor honden die nog geen training gehad hebben.

Hoopers

Voor honden en baasjes die graag werken op lichaamstaal. Je gaat jouw hond op deze manier een parcours laten lopen.

Sociale Wandeling

Voor honden en baasjes die graag samen in een groep elke keer een nieuwe route willen wandelen.

Vervolg-gehoorzaamheid

Voor honden die een basistraining gehad hebben en voor honden die weer even moeten leren hoe het ook alweer zat

Detectie

Voor honden die hun neus graag gebruiken en in het bezit zijn van een baasje die wil leren om zijn hond goed te kunnen "lezen".

Freestylen

Voor honden en baasjes die een vervolgtraining hebben afgerond en willen "proeven" aan allerlei hondensporten

Summerschool

Voor honden die redelijk tot goed luisteren en die samen met hun baasje leuk bezig willen zijn met allerlei creatieve fun-opdrachten.

Summerschool voor Seniorhonden

Voor baasjes met oudere honden die hun hond graag nog leuk bezig willen zijn met allerlei creatieve fun-opdrachten.

Suppen met honden

Voor honden en baasjes die graag samen ontspannen op het water.