Vind jouw hondenoppas via
"Mijn Oppashond"

Hondenschool Anydog is één van de welzijnsgerichte hondenscholen die zich heeft aangesloten bij Mijn Oppashond

“Mijn Oppashond” is een platform waar hondeneigenaren via filters op zoek kunnen gaan naar de ideale oppas voor hun hond.

De hondenscholen vullen het platform met allerlei onderwerpen met als doel om de oppassers te voeden met hedendaagse kennis die het welzijn van onze (oppas)honden bevordert.

Ook sturen wij vanaf het nieuwe jaar, maandelijks een nieuwsbrief met allerlei interessante hondenweetjes naar iedereen die zich bij het platform aangemeld heeft.

Als hondenoppas kun je je kennis opfrissen door het volgen van een e-learning en het maken van de kennistoets die wij op het platform aanbieden. Als je slaagt voor deze kennistoets komt er een mediale bij je profielfoto te staan. Daaraan kunnen hondeneigenaren zien of de potentiële oppas beschikt over de hedendaagse kennis over hondentaal en -behoeften.

Hiermee onderscheidt Mijn Oppashond zich van andere soortgelijke initiatieven.

Wij snappen als hondenschooleigenaren / instructeurs /  gedragsdeskundigen namelijk heel goed hoe spannend het is om de zorg van jouw viervoeter uit handen te geven aan een ander. Het voelt natuurlijk een stuk beter als je weet dat jouw hondenoppasser kennis van zaken heeft en daar proberen wij als welzijnsgerichte hondenprofessionals voor te zorgen.