Over ons

Onze instructeurs zijn in het bezit van het diploma “Kynologisch Instructeur” en zijn gecertificeerd door de Raad van Beheer.

Wij werken volgens de nieuwste methodes en blijven up to date door het regelmatig bijwonen van workshops, seminars en het volgen van aanvullende of verdiepende cursussen.

Ook volgen onze instructeurs regelmatig zelf met hun eigen hond een cursus. Op deze manier blijven wij ervaren hoe het voelt om als cursist op het veld te staan.

Onze instructeurs

Dionne Versleijen
Hallo, Ik ben Dionne, instructeur en eigenaar van Hondenschool Anydog. Ik verzorg verschillende lessen op onze hondenschool, van puppy-opvoedcursus tot Power Walken. Maar mijn passie ligt echt bij de hondensport Hoopers. Ik heb zelf 2 honden Babs en Amy, Entlebucher Sennenhonden. Met beide honden heb ik veel verschillende trainingen gevolgd, ook bij andere hondenscholen. Dit deed ik natuurlijk omdat mijn honden en ik dat superleuk vonden, maar ook omdat ik wilde blijven voelen hoe het is om als cursist op het veld te staan. Inmiddels hebben mijn honden de seniorleeftijd bereikt. Naast het Powerwalken doen we af en toe nog een fun-cursus zoals de Summerschool die mijn collega Kelly op onze hondenschool geeft. Mijn kennis over honden en het begeleiden van hondenbaasjes in de opvoeding en training van hun hond, hou ik actueel door het regelmatig volgen van bijscholing, workshops en lezingen. Ik hoop jullie snel te zien bij een van onze trainingen! Leuk!!
Kelly Peeters
Mijn naam is Kelly Peeters en ik geef gehoorzaamheidstraining en Detectie bij Hondenschool Anydog. Ik heb zelf 2 Border Collie's, Tygo en Nikki. Met hun heb ik veel verschillende trainingen gevolgd en train ik nog steeds wekelijks. Zo hebben we onder anderen, Reddingshondenwerk, Schapen drijven, Treibbal, Balans en Coördinatie, Behendigheid en Detectie gedaan. Naast het wekelijks lesgeven bij Hondenschool Anydog heb ik ook een eigen hondenschool genaamd: K9 Focus op Balans. Ik ben opgeleid om Detectie en Balans & Coördinatielessen te geven. Omdat ik tijdens deze lessen vaak tegen het probleem aan liep dat een hond sommige bewegingen niet correct kon uitvoeren of moeite had zijn poten goed neer te zetten, ben ik me nog verder gaan specialiseren. Ik heb inmiddels de opleiding "Sportmassage voor honden" afgerond. Nu kan ik een compleet pakket aanbieden om honden en hun eigenaren te begeleiden om samen in balans te blijven.
Rob Jenniskens
Ik ben Rob Jenniskens en in 1975 hebben ze mij op deze aardbol gezet. In het dagelijks leven ben ik hoofdmonteur elektro bij een machinebouwbedrijf. Naast mijn werk was mijn hond Laika mijn grote hobby. Laika was de oorzaak dat ik me meer en meer ben gaan interesseren in alles wat met honden te maken heeft. Ik wilde Laika leren begrijpen en het graag goed doen voor haar en andere honden. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik ook andere mensen met hun hond ben gaan helpen. Zelf heb ik de hondensport "Behendigheid" jaren met mijn Laika trouw beoefend. Toen ze 12 was ging Laika met pensioen, wat behendigheid betreft en hebben we nog een tijdje Detectie gedaan bij mijn collega Kelly. Het is nu eenmaal erg leuk om lekker bezig te zijn met je maatje. Inmiddels is Laika helaas overleden. Sinds 2019 verzorg ik bij Hondenschool Anydog de lessen "Rally Obedience". In mijn groepen traint ieder op eigen niveau. In kleine groepjes van maximaal 6 personen worden de oefeningen stap voor stap aangeleerd. Mocht je interesse in deze hondensport hebben, je bent welkom! Groetjes en wellicht tot ziens!
Kelly de Vries
Hoi! Mijn naam is Kelly de Vries en ik geef gehoorzaamheidslessen en Summerschool bij Hondenschool Anydog. Ik geloof er in dat wanneer een eigenaar en diens hond plezier beleven tijdens de les, ze er het meeste van leren. Daarom gebruik ik veel creatieve werkvormen in mijn lessen en is geen enkele les hetzelfde. Naast het lesgeven aan groepen bij Hondenschool Anydog geef ik ook veel privélessen als hondentrainer-aan-huis vanuit mijn eigen Hondenschool Dogether (www.hondenschool-dogether.nl). Ook geef ik les aan andere kynologisch instructeurs en volg ik zelf veel opleidingen om up-to-date te blijven. En natuurlijk train ik met mijn eigen honden. Ik heb 2 Jack Russells waarmee ik hooper en powerwalk, ook bij Hondenschool Anydog. Mijn leven bestaat dus grotendeels uit de omgang met honden en hun eigenaren. Een heerlijke combinatie waar mijn kennis over honden en over het coachen van mensen samenkomt.