Sociale wandeling

1 ochtend per week gaan we met een groep mensen en honden, wandelen.

We werken met een strippenkaart. Deze strippenkaart is ook te gebruiken voor het Powerwalken/ Bootcampen die we op een andere ochtend organiseren. Je mag dus zelf kiezen wanneer je komt. Om de week, 2 x per week, alleen op een bepaalde dag, wat jullie uitkomt.

Wat gaan we doen tijdens de  Sociale wandeling?

We verzamelen op ons trainingsveld of op een andere locatie die ruim van tevoren in de groepsapp wordt aangekondigd. We gaan samen met de groep mensen en honden lekker ontspannen wandelen. Tijdens de wandeling doen we eens een gehoorzaamheidsoefening, een zoekspelletje of we houden een foto-momentje als we een creatieve ingeving hebben onderweg.

We sluiten de les af met koffie of thee en als het past dan mogen de honden even samen los op het veld. Voor de honden is er vers water op het veld. Gaan we naar een andere locatie dan dien je dit zelf voor jouw hond mee te nemen.

Het doel van deze les is dat je samen met je hond bezig bent maar ook dat er interactie is tussen de honden. Dit doen we natuurlijk op het niveau wat voor jouw hond haalbaar is.

 

De voorwaarden om in de groep mee te kunnen doen:

  • Jouw hond is minimaal 1 jaar oud.
  • Jouw hond kan redelijk netjes naast je lopen zonder aan de lijn te trekken.
  • Jouw hond is sociaal naar andere honden (maar we houden indien nodig, wel afstand).